Comedy Carrousel

Zaterdag 9 juli

Sinds enkele jaren is stand-upcomedy opnieuw een vast onderdeel van het Lachfestival.

Ook nu belooft het weer een stevig voorsmaakje te worden van hoe het tijdens de theatershows van deze toppers aan toe gaat.

Om het lachen zo comfortabel mogelijk te maken, voorzien we dit jaar een zittribune op de Hekkelaar!

SOE NSUKI

Ze voelt zich als een vis in het water eens ze op een podium staat. Ze speelde o.a. het voorprogramma van Thomas Smith, Philippe Geubels en Alex Agnew. En enkele jaren geleden ging ze in première met haar eerste volavondshow Soetopia.

Wij verwelkomen haar graag opnieuw als MC van de Comedy Carrousel.

Zaterdag 9 juli - aanvang 19 uur

DAVID GALLE

David Galle brengt in sneltempo scherpe comedy, doorspekt met herken­bare, persoon­lijke verhalen over dagelijkse onderwerpen. Zijn shows zijn een rollercoaster van vlijmscherpe beschouwingen en observaties over het leven, gewikkeld in een humoristische folie. Als stand-upper bouwde hij een stevige live reputatie op in het brengen van herkenbare humor.

Zaterdag 9 juli - aanvang 19 uur

JAN LINSSEN

Het kan zijn dat je nog nooit van Jan Linssen hebt gehoord maar de kans dat je ooit om een van zijn grappen hebt moeten lachen, is best groot. In 2011 stapte hij voor de allereerste keer op het podium als stand-upcomedian. Intussen palmt hij dankzij zijn sympathieke uitstraling en brede humor elk publiek met het grootste gemak in. Hij deelde de voorbije jaren het podium met grote namen als Alex Agnew, Bart Cannaerts en Wim Helsen en hij verzorgde meermaals het voorprogramma van Philippe Geubels en Kamal Kharmach.

Zaterdag 9 juli - aanvang 19 uur

SEPPE TORREMANS

Wat als je als waanzinnig getalenteerde comedian ook nog eens een top notch televisiemaker blijkt te zijn? Dan maak je zoals Seppe Toremans eerst twee Emmy Award winnende televisieprogramma’s (Hoe Zal Ik Het Zeggen? en Wat Als?) om je dan opnieuw te focussen op het podium. Seppe brengt een aaneenschakeling van waanzinnige hersenspinsels, absurde humor en het betere smoelenwerk.

Zaterdag 9 juli - aanvang 19 uur

Ygor uit Poperinge

Ygor uit Poperinge een fijn grappig en pittig podiumbeest en vaste waarde in comedyland.  Zo won hij ooit Humo’s Comedy Cup, de Persoonlijkheidsprijs Cameretten Rotterdam en verschillende andere prijzen.

Zaterdag 9 juli - aanvang 19 uur